10 jaar 'Feelgood Vintage' - het verhaal

I 💛 CHALLENGES

Ik ga af en toe graag een nieuwe uitdaging aan!  

Zo ontdekte ik dat de zoektocht naar vintage items mij 'very happy' maakt, dus ik dacht bij mezelf 'waarom geen webshop beginnen?' 😊 â€Ļ 

Begin 2014 vroeg ik een ondernemingsnummer aan om (ook) via bijberoep m'n grafisch werk aan te bieden, en daarnaast dus de verkoop van vintage en brocante  (Tante&Nonkel).

Begin 2020 besloot ik voortaan volledig zelfstandig grafisch ontwerp te doen, en 'Tante&Nonkel' nam ik mee naar een (betaalbaar) winkelpand in Waregem, die ik tijdens de weekends uitbaatte. Het is een heel fijne tijd geweest, in het bijzonder gedurende de pandemie-periode, toen ons werk- en uitgaansleven noodgedwongen wat stilviel. Dankzij m'n shop verloor ik niks van m'n drive, want ik bleef onafgebroken happy in de weer. 

Veel mensen kwamen heel graag langs, soms enkel om een babbeltje te doen, maar meestal om naar buiten de stappen met een grote smile na aankoop van een tof en/of uniek vintage item!

Ik dacht de winkel een jaartje doen - er stond aanvankelijk 'pop-up' op het raam -, maar het heeft iets langer mogen duren. 

Eind 2023 sloot ik de deuren van de fysieke vintage shop, vooral omdat de combinatie met mijn grafisch werk, zangeres in een band (NeXt!) + alleenstaande mama van een puberende dochter iets teveel van het goede werd. 

De vintage-kriebels zijn er nog!

Ik doe (rustig) online verder met m'n vintage-aanbod. Ik blijf ook zoek gaan naar nieuwe items, al zal ik voortaan wat selectiever te werk gaan 🙂. 

Na lang wikken en wegen besloot ik mijn website te laten aansluiten op Etsy (met Pattern). De items die ik aanbied via Etsy staan met ÊÊn klik ook op m'n gepersonaliseerde site. En dat maakt mijn leven net iets makkelijker 😊.

Bestellen kan via Etsy of via deze site www.feelgoodvintageclub.com  

> Hieronder enkele sfeerfoto's uit m'n vintage shop in Waregem (2020-2023)

Legal imprint